Lirik Elno Via – Demi Kowe

Lirik Elno Via – Demi Kowe – Lirik “Demi Kowe” dari Elno Via ini dipublikasikan pada tanggal 19 Januari 2021 (7 jam yang lalu) dan diciptakan oleh Pendhoza. Single ini didistribusikan oleh label Gariska Records. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh Pendhoza. Berikut cuplikan syair nyanyian / teks lagunya “mas aku bali, arep nepati janji tak jaluk kowe ra ngapusi lungaku wingi amung golek rejeki tak bukteke kowe ojo mbedo ati wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe adoh

Lirik Elno Via – Demi Kowe

lirik-elno-via-demi-kowe

gezginlerinndir.com – Lirik Lagu Demi Kowe

mas saya bali, arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene saya lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra akan ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi, akan tak perjuangkan
mikir jaman depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi saya kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu, ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene saya lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra akan ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

mergo tresno saya biso adoh paran jogo roso
godaan teko nanging saya ora ngiwo
saiki wes urip bareng, kesulitan seneng dilakoni
ono kowe saya wani ngadepi urip iki

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene saya lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra akan ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra akan ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *